A 2016 évi rendezvény szakmai beszámolója elérhetõ itt.

 

Kézműves vásár
Az Orbán-napi Borünnep állandó eleme a kézműves kirakodó vásár, melynek idei szervezői a sokéves vásárszervezési múlttal és a hazai kézművesség iránti elkötelezettséggel rendelkező Ördögszekér vagyunk.
A Pincefalu löszfalba vájt, fehérre meszelt kis présházainak egyedülálló látványába belesimuló, egységes vásárképet mutató installációval az Ördögszekér kézműves vására a rendezvény palettáját gazdagítja és színesíti, felvonultatva az ország minden szegletéből érkező kézműveseit. 
Azokat a mestereket hozzuk el, akik alkotásaikkal igazodnak a rendezvény hangulatához és színvonalához, természetes anyagok felhasználásával, a mesterségbeli hagyományok ismeretében, azok tiszteletben tartásával, ugyanakkor a mai igényeknek is megfelelő, praktikumot és esztétikumot figyelembe véve hozzák létre egyedi termékeiket. 
Azok a portékák, melyek itt terítékre kerülnek, nem a tömegtermelés termékei. A jó ízlés, az igényes kivitelezés, a mesterségbeli tudás és kreativitás szempontjai szerint válogatjuk őket. Egyszeri és megismételhetetlen darabok, melyeket könnyű sajátunknak érezni.  
Szeretjük hinni, hogy vásári kínálatunkkal nem csupán kiszolgáljuk, de vállaltan és tudatosan formáljuk is a vásárlói igényeket. 
A vásárba jelentkezni az info@ordogszeker.hu e-mail címen lehet fényképes termékismertetővel. A jelentkezők elbírálása a beküldött anyag alapján történik a következő elvárások szerint:
• hazai, illetve Kárpát-medencei eredet,
• kézműves, nem sorozatgyártott előállítás,
• minőségi kivitelezés, esztétikus megjelenés.
A szakmai fórumokon díjazott, zsűrizett, minősítéssel rendelkező termékkel jelentkezőket részesítjük előnyben. Csak az általunk minősített termékkel jelentkezőket tudjuk fogadni vásárunkba. A jelentkezés regisztrációhoz kötött, melyet a pozitív elbírálás után a honlapunkon lehet megtenni. 
További információk: 
Ördögszekér Team Kft.
Tel: +36 62 543 136 • 6 30/33 79 749 • +36 30/59 75 125
E-mail: info@ordogszeker.hu
www.ordogszeker.hu

 

Partnereink: Oldal 1 | oldal2.hu

Készítette: Webáruház készítés, honlap készítés: www.weboldal-center.hu
© 2011 Kalocsa és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. All Rights Reserved.